'Софтуерът KPIWORX на Iconics спечели наградата “2016 Engineers' Choice Award“'

10.03.2016

В тазгодишното 29-то издание на конкурса  “2016 ENGINEERS'CHOICE AWARD“ списание Control Engineering обяви номинации в 27 различни категории в областите: Управление и контрол, Измервателна апаратура и Продукти за автоматизация, като представи най-добрите иновативни продукти през 2015 г. В конкурса участваха повече от 100 продукта на 60 компании. Специалисти в областта на автоматизацията и потребители гласуваха за най-добрия продукт по отношение на технологичен напредък, принос за индустрията и влияние върху пазара. Резултатът от гласуването: 27 победители и 27 продукта, удостоени с почетно отличие.  

Софтуерът KPIWorX на американската компания ICONICS спечели наградата в категорията Software — Mobile Apps for Controls, Automation, Instrumentation

Посредством KPIWorX потребителите могат бързо да създават, редактират и обработват екрани само чрез влачене и пускане на източници на данни върху графични обекти.В него е включена богата библиотека от трендове, аларми, габарити, стойности и много други. Новото KPIWorX приложение вече е достъпно от Windows Store, Apple Store или Google Play Store.

 AssetWorX, друият продукт на Iconics, който бе включен в категорията Software — Control Design, завърши конкурса с почетно отличие.

AssetWorX давга възможност да се организират всички данни от предприятията и оборудването, които могат да помогнат за по-лесното изграждане на дадена система: помпи, нагреватели, газови находища, турбини, сгради, различни агрегати, производствени системи, заводи. В допълнение, на разположение е все по-голям списък от инструменти, които могат да бъдат вградени в един обект, като например Energy AnalytiX и FDDWorXFault Detection and Diagnostics.

Признанието, което получиха продуктите на Iconics, в допълнение към миналогодишната победа за MobileHMI, илюстрира ангажираността на американската компания към  осигуряване на най-модерните софтуерни решения за  реални нужди на потребителите.