'2 нови награди за немската фирма за автоматизация Vipa'

01.02.2016

Немската компания за индустриална техника за автоматизирани управляващи решения Vipa, производител на програмируеми контролери, процесори от сериите SLIO и SPEED7, индустриални операторски панели и софтуер за програмиране,  бе включена в две категории на конкурса Automation Inside Award в САЩ.

Порталът Automation Inside е водещ глобален ресурс  за индустрията за автоматизация, свързваща B2B купувачите и доставчиците от тази област в  една онлайн платформа.

SLIO PLC на Vipa е победител в категорията Favorite control system. В тази категория бяха включени 30 продукта и решения за автоматизация, а читатели от 35 държави избраха SLIO PLC  за най-добрата система за управление. Това е поредното доказателство за  значимостта на продуктите на Vipa за индустрията.

VIPA SLIO PLC осигурява изключителна скорост на обработка на данни заедно с изключително гъвкавa функционалност в съответствие с приложението. Тези програмируеми контролери включват най-новата технология SPEED7 ™, разработена от VIPA. която е оптимизирана за високоскоростното SLIO PLC. Тя предлага уникална гъвкавост за вътрешно конфигуриране на допълнителна памет и различни полеви конфигурации. Тези допълнителни конфигурации могат лесно да бъдат активирани чрез зареждане на специален код в PLC, който служи за отключването им.

Компанията VIPA участва и в категорията  Favorite Automation company, където спечели третото място, състезавайки се с още 23 участника.

Този успех  е поредното доказателство за  технологичното лидерство на компанията и ангажираността й  към клиентите.