'Нови честотни управления и глобален успех – показани на SPS'

02.02.2015

На SPS изложението Invertek Drives показа силно присъствие с грандиозния си щанд. Английската компания за пръв път показа новите си честотни управления от серията Optidrive E3 и Optidrive Eco. Присъстваха, разбира се, и другите продукти на компанията. Invertek Drives се радваха на голяма посещаемост, над 56 000 посетители, по време на изложението през 2014г. в Нюрнберг.

Invertek се възползва от централно място в популярната зала 4 тази година - фактор, който значително допринесе за успешното шоу. Като Директор Маркетинг и Продажби, Rhydian Welson обяснява: "SPS играе жизнено важна роля в нашите глобални маркетингови дейности, тъй като привлича посетители от цял свят, като предоставя идеална възможност за нас, за да покажем най-новите си продукти и иновации в световен мащаб”.

Основното събитие на SPS за Invertek беше представянето на Optidrive E3, трето поколение Optidrive инверторите с общо предназначение, както и разширения диапазон на серията Optidrive Eco, която осигурява безпроблемно управление на двигатели за ОВК приложения.

 

Популярните, Optidrive P2, също взеха централно място в SPS 2014. Optidrive P2 предлага контрол за IE2, IE3 и IE4 постояннотокови и стандартни асинхронни двигатели - осигуряване на точен контрол, дори за най-взискателните приложения.

 

Invertek Drives ще участват и в „Hannover Messe“ през април 2015 г., където посетителите ще могат да видят последните новости на компанията. Още снимки от SPS 2014 могат да се видят на страницата на Invertek Drives в Facebook.