'Новият сензор на Leuze electronic RSL400 - финалист в класацията GIT SECURITY AWARD 2016'

28.10.2015

В 11-годишното издание на конкурса за най-добър продукт на портала за защита и сигурност GIT SECURITY сензорът RSL400  е финалист в категорията Safe automation.  

В него участват продукти на световноизвестни фирми, a жури, съставено от представители на BHE, TÜV, VDMA, ZVEI и потребители ще избере най-добрите 3 продукта, отличаващи се с иновация, ефективна употреба, уникално предложение за продажба.

Новият сейфти лазерен скенер RSL400  се характеризира със:

  • Максимална ефективност при минимални разходи

Големият ъгъл на сканиране  от 270°  в комбинация с големия обхват на работа от 8.25m допринася за ефективна защита на широки области. Така в много случаи може да бъде спестен втори лазерен скенер

  • Гъвкавост: Купувате 1- получавате 2

С новия сейфти лазерен скенер RSL 400 Leuze electronic постави нови стандарти при сейфти сензорите. Благодарение на дългогодишния си опит фирмата  разви продукт, който чрез детайлни решения в много случаи изпълнява две задачи едновременно. Устройството предлага две независими защитни функции и по този начин работи като два отделни лазерни скенера. Така вие спестявате едно устройство

  • Лесна експлоатация

Лесният монтаж и експлоатация на сейфти лазерния скенер RSL400 се базира на интелигентна свързваща единица с вграден кабелен мениджмънт. Чрез нея  е възможен и бърз ъпгрейд на устройството, съответно замяна на сензори без повторна електронна или механична настройка.