'Атикс ще представи решения на Iconics на изложението Smart Cities'

16.02.2015

От 11 до 13 март т.г. ще бъдем сред участниците на изложението за интелигентни градове Smart Cities в Интер Експо Център.

Ще представим решения на Iconics в областта на сградната автоматизация и управлението на енергия. Акцент на щанда ни ще бъде 64-битовата платформата GENESIS64, която позволява на потребителите да завършат своите проекти за HMI SCADA бързо и ефикасно. SCADA софтуера GENESIS64 лесно осъществява връзката между производственото, инфраструктурното ниво и системите за управление на бизнеса. Платформата е създадена с цел пълно използване на преимуществата на OPC и OPC-UA, .NET, Silverlight и технологията SharePoint®. GENESIS64 предоставя в 2D и 3D графики различни анализи, трендове, отчети, аларми, архивиране на данни и други функции за наблюдение на сгради и процеси в областта на сградната автоматизация.

Сред останалите акценти на щанда ще бъде решението за мониторинг MobileHMI, което дава възможност да се наблюдава от разстояние цялата система за сградна автоматизация от телефон, таблет или лаптоп. Посетителите ще имат възможоност да видят и демонстрация на решенията от серията AnalytiX - инструмента за анализ и изчисления, свързани с потреблението на електроенергия Energy AnalytiX и инструмента за наблюдение на оборудването и алармиране при евентуална повреда Facility AnalytiX.