'Софтуерът на Iconics – финалист в две категории за наградата „2016 Engineers‘ Choice Award“ в САЩ'

12.11.2015

Софтуерът на Iconics достигна до финалната фаза на конкурса на списание „Control Enginnering” в САЩ, където за краен победител се състезават продукти въз основа на  критериите: технологичен напредък, принос за промишлеността и влияние върху пазара.

  • AssetWorX ™  e финалист в категорията Software - Control Design .

AssetWorX ™ представлява  интелигентна технология, която се предлага като компонент  от GENESIS64 ™ HMI / SCADA и AnalytiX® пакетите.Нейните функции са: организиране на  всяка система, опростяване на инженеринга и подобряване на навигацията.   AssetWorX ™  дава възможност да се организират всички данни от предприятията и оборудването, които могат да помогнат за по-лесното изграждане на дадена система: помпи, нагреватели, газови, находища, турбини, сгради, различни агрегати, производствени системи, заводи. В допълнение, на разположение е все по-голям списък от инструменти, които могат да бъдат вградени в един обект, като например Energy AnalytiX® и FDDWorX ™ Fault Detection and Diagnostics. 

  • KPIWorX е финалист в категорията Software - Mobile Apps for Controls, Automation, Instrumentation.

KPIWorX е ново приложение, което предоставя софтуерно решение за  директнa самостоятелна употреба. Потребителите могат бързо да създават,  редактират и обработват екрани с  просто плъзгане и пускане на източници на данни върху графични обекти. В него е включена богата библиотека от графични обекти като трендове, аларми, габарити, стойности и много други. Новото KPIWorX приложение вече е достъпно от Windows Store, Apple Store или Google Play Store