'Сензорът на Leuze electronic RSL400 - победител в класацията GIT SECURITY AWARD 2016'

28.01.2016

Сейфти лазерният скенер RSL400 бе избран за най-добър продукт от жури, съставено от специалисти, представители на BHE, TÜV, VDMA, ZVEI , интегратори  и потребители. Най-много гласове този продукт получи от потребителите от различни страни. Този факт показва значимостта на скенера в практиката и е доказателство за функционалността му в различни приложения.

Характеристиките, с които сейфти лазерният скенер се налага като изключителна иновативна и подходяща за разнообразни приложения техника са: гъвкавост, ефективност и лесна експлоатация.

Големият ъгъл на сканиране  от 270°  в комбинация с големия обхват на работа от 8.25m допринася за ефективна защита на широки области. Така в много случаи може да бъде спестен втори лазерен скенер.

Устройството предлага две независими защитни функции и по този начин работи като два отделни лазерни скенера. Така вие спестявате едно устройство!

Лесният монтаж и експлоатация на сейфти лазерния скенер RSL400 се базира на интелигентна свързваща единица с вграден кабелен мениджмънт. Чрез нея  е възможен и бърз ъпгрейд на устройството, съответно замяна на сензори без повторна електронна или механична настройка.