'Нова серия сензори 49C на Leuze electronic'

10.06.2015

По-голяма мощност означава по - голяма функционална надеждност!

Leuze electronic създаде новата серия сензори 49C

Светлинните скенери с потискане на фона, фотоелектричните сензори с един лъч и ретро-рефлективните фотоелектрични сензори от новата серия 49C, могат да се използват гъвкаво за задачи за детекция при диапазон на работа до 120м и в целия диапазон от 20 до 250V AC/DC. Така Leuze electronic отговаря на разнообразните изисквания в различните индустрии - дървообработване, производство на машини и системи, особено в областта на крановете, при товарни портали или автоматични гаражи за паркиране. Гъвкавостта е осигурена от функциите за настройка на времето за отлагане на изключването, автоматичната фина пренастройка, обратимото поведение и модели с нагряване на оптиката .
Високата степен на защита IP 67, в комбинация с интегрирано нагряване прави възможно използването им на открито, дори и в преходните области, в които може да се появи конденз.
Тези компактни сензори са ценово сравними и съвместими по отношение на закрепване със стандартните сензори и са особено лесни за инсталиране, благодарение на конектор, разположен в предната им част.
- HT49C
Високо производителен, универсален светлинен скенер с червена светлина за малки обекти.
- PRK49C
Нов ретро-рефлективен сензор с обвхат на захранването от 20 V до 250 V за разстояния до 24м и конектор в предната част за компактен монтаж
- SR49C
Комбинация от предавател/приемник с работен диапазон до 120м за специални области на приложение
 

          detection SR49C