'MobileHMI победи в надпреварата за ежегодните награди на списание "Control Engineering"'

06.03.2015

Приложението MobileHMI на Iconics е избрано за победител в категорията “Мобилни приложения за управление, автоматизация, апаратура”.

"Иновативни решения като ICONICS MobileHMI правят производство и други управляващи процеси по-ефективни чрез интелигентните приложения на новите технологии. Инвестиции в най-добрите продукти и софтуер могат да помогнат за решаването на най-предизвикателните задачи в автоматизацията ", сподели Mark T. Hoske, един от мениджърите на списанието.

ICONICS MobileHMI е мобилно индустриално приложение, което работи на стотици различни телефони, таблети и уеб браузъри. То може да се инсталира на хиляди такива устройства, които доставят в реално време, богата визуализация, исторически трендове и аларми без да се нарушава сигурността. Инсталацията, конфигурацията и работата са лесни и удобни. MobileHMI адресира нарастващата необходимост от свързване далеч от операторски станции, което позволява на персонала да наблюдава и контролира индустриални процеси от всяка точка и по всяко време. MobileHMI е достъпен във всички основни онлайн магазини (Windows Store, Apple App Store ™, Google Play ™ и Amazon).

Близо 100 продукта от 56 фирми бяха въведени за разглеждане в 2015 Engineers Choice Awards. Читателите са гласували, за да се идентифицират продуктите, които са най-изключителни въз основа на технологичния напредък, услуги за индустрията и въздействието им върху пазара. Наградите са разделени в 26 категории. Те ще бъдат раздадени на събитие, проведено на 23 март 2015 г. в Чикаго.