'Сензорите на Leuze правят интралогистичните процесите по-бързи и по-лесни'

26.01.2015

 

С новите сензори Leuze electronic подобрява ефективността на автоматичните складове. С тях процесите са по надеждни и лесни. Новите продукти ще бъдат представени на изложението LogiMat в Щутгард, което започва на 10.02.2015

Контрола на достъпа никога не е бил толкова прост и ефективен!

Новият RSL 400 лазерен скенер за безопасност, с две независими защитни функции, изпълнява две задачи едновременно в много приложения.

Тази светлинна лента открива всичко - дори кухините!

Със своята светлинна лента RK 46С Varos реагира на малки и големи обекти, дори и кухини, с най-голяма надеждност.

Много повече от "оптичен кабел"!

Фотоелектричният сензор DDLS 500 пренася данни със скорост 100 Mbit/s в реално време. Добавен е и лазер за по лесно подравняване и настройване на оптичната система.

Безопасността не е въпрос на размера!

Едно лъчевите устройства 46c за безопасност са налични като тип 2 и тип 4 и са съвместими с по-строгите стандарти за безопасност като EN 61496.

Мислете модулно за измерване на обема!

Със своята модулност, системата за измерване на обема LSC се доказва убедително в почти всяко приложение. Волюметричните данни са независими от местоположението и се предават чрез Ethernet TCP / IP или Profinet.

Всичко е четимо със синя светлина!

Със синия си лазерен диод баркод четеца BCL 600i достига 50% по-голяма дълбочина на полето и елиминира нуждата от скъпи приставки за фокусиране.